Szórakozás

Wolf Kati még mindig rémálomként tekint hongkongi életére

Wolf Kati (Array)
Wolf Kati (Array)

A Sztárban sztár legutóbbi kiesője már lassan másfél éve, hogy visszaköltözött Magyarországra, de a Hongkongban töltött egy év még mindig rossz emlékként él a fejében. Wolf Kati elárulta, hogy képtelen volt beilleszkedni.

“Tudtam, hogy nem tudok beilleszkedni. Hiába csinálod meg a saját szokásaidat a négy fal között, kint neked kell az ő szokásaikhoz alkalmazkodni. Nekem pedig ez nem ment. Akinek pedig nem megy, annak haza kell jönni, mert ha nem, abba bele fog hülyülni. Egy ilyen változáshoz nagyon keménynek és nagyon lazának kell lenni egyszerre, és én ehhez nem voltam elég kemény” – mesélte őszintén a Blikknek az énekesnő, aki borzalmas piaci élményéről is beszámolt.

“Hongkongnak két arca van. Ákos, a férjem sokszor jött haza a munkából, és mesélte, hogy milyen gyönyörű luxushelyeken járt, csak ámult és bámult. Hát a piac nem ilyen csilivili. Ott a 45 fokban és 99 százalékos páratartalomban a húsok, a halak és a különféle, számunkra finoman szólva is ehetetlen dolgok csak úgy kint a pulton a szabadban, mellette pedig a bugyik, melltartók, alsónadrágok. Ijesztő volt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik