Szórakozás

Végrehajtó vadászik Alekosz autójára

Nagy Alekosz szeretett autójára bírósági végrehajtó tette rá a kezét, már levelet is kapott arról, hogy hamarosan lefoglalják a járművét. A valóságshow veterán azonban nem adja az autót, hiszen szerinte egy banális ügy fajult el idáig, mindössze 50 ezer forintos tartozás miatt akarják elvenni 2 milliót érő járgányát.

“Fél évvel ezelőtt bepereltem azt az utazási irodát, amelyiktől nem kaptam meg a ValóVilág-os Maldív-szigeteki utazást. Aztán elvesztettük a pert a mi hibánkból, amit nem is firtatok, mert rossz felet pereltünk, nem az utazási irodát, hanem az RTL Klubot kellett volna perelnem. (…) Ez ötven-hatvan ezres perköltséget jelentett, de hiába vártam a levelet és a csekket, nem jött semmi. Tegnap azonban igen: végrehajtás alatt van az ügy! A kétmilliós autómat foglalják le, az ötven­ezres tartozás miatt” – mondta a Borsnak Alekosz.

Az újraindult Édes Életben szereplő Alekosz azóta telefonon azt is megtudta, az ötvenezres tartozása mára már száztízezerre hízott. De ígéri, ha van lehetőség, fizet, mert az autója elvesztésébe belepusztulna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik