Szórakozás

Már megint Király Viktor kiesésével riogat a Wikipédia

Folyamatosan záporoznak a vélt és valós hírek Király Viktor amerikai szereplésével kapcsolatban. Egyelőre azt tudjuk biztosan, hogy az énekes a The Voice hétfő esti élő showjában nagyot alakított, mind a közönség, mind pedig a zsűri el volt ragadtatva tőle. A versenyzők sorsa azonban a nézők kezében van. A szavazás még mindig tart, az eredményhirdetésre pedig szerda este kerül sor, de a tehetségkutató Wikipédia adatlapja szerint Viktor nem jut tovább a következő adásba.

A 24 fős mezőnyt ugyanis csak 12-en folytathatják, ebből csapatonként két énekest a nézők, egyet pedig a mentorok választanak ki. A kiszivárgott és remélhetőleg minden valóságalapot nélkülöző eredménylistán pedig a kiesők között szerepel Viktor neve.

A Wikipédia egyébként már korábban, a Knockout fordulóban is azt jósolta, hogy a magyar tehetségnek véget ér a verseny. Igaz akkor tényleg alulmaradt Jordan Smith-szel szemben, de Gwen Stefani elrabolta őt és vitte magával az élő showba. Reméljük ezúttal minden gördülékenyen fog menni és Viktor meg sem áll a döntőig.

Fotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik