Szórakozás

Berki Krisztián sikerként gondol a Fradi-ügyre

Hajdú Péter a Frizbiben többek közt az állítólagos rendőrségi ügyéről, a NAV-vizsgálatról és a Fradi körüli botrányról kérdezte Berkit, aki kicsit unja már a mindig felemlegetett történetet…

“Erről lassan 5 vagy 6 éve beszélgetünk, hogy nekem mindig vannak rendőrségi ügyeim, és igazából ez elég unalmas már számomra. Sokszor elmondtam már, hogy felelősségteljes állampolgárnak érzem magam, és tudom azt, hogy ha hibázok, akkor hibáztam, és vállalom a következményeket. De ha nem hibáztam, ne hozzanak olyan helyzetbe, hogy én egy ilyen típusú ember vagyok. (…)

Berki Krisztiánnak van NAV-vizsgálata, 2006 óta folyamatosan vizsgálnak. Nekem nem probléma, ha vizsgál a NAV, vagy bármilyen szervezet, mert azt gondolom a vizsgálat pontosan meghozza azt, hogy Berki Krisztián adott esetben hibázott vagy nem hibázott” – vélekedik a celeb, aki rendőrségi vizsgálatról nem tud, és azt mondja kihallgatáson sem volt. Fradis pályafutását pedig egyértelműen sikerként értékeli.

“Ha valakinek 11 NB I-es meccse van összesen, és időben rájön arra, hogy mondjuk abban nem tud kiugrót teljesíteni, abbahagyja; azt szerintem egy jó döntés. Utána sportvezetőként, és hogy van egy 2,3 milliárdos adóssággal rendelkező labdarúgó zrt. egy Ferencvárosi Torna Clubbal…. igazából megoldják, konszolidálják, felépítik, eladják egy tulajdonosnak, majd pedig továbbértékesítik; az azt gondolom, hogy mindenképpen siker az ember életében.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik