Szórakozás

Berki: Remélem, hogy Pameláék hazajönnek

Berki Krisztián (berki krisztián)
Berki Krisztián (berki krisztián)

Hódi Pamela és Berki Krisztián egy év szünet után újra beengedik a kamerákat a magánéletükbe, az újrainduló Édes Életben számos híresség mellett egy ország követheti nyomon a hétköznapjaikat, beleértve azt is, ahogyan közös kislányukat, Natasa Zselykét nevelik. A TV2 képernyőjén megismert szerelmespár tagjai már jóideje szakítottak, mostanában újra egyre többet vannak egymás társaságában, azonban még mindig nem költöztek össze újra.

“Úgy hozta az élet, hogy még külön háztartásban élünk, aztán reméljük, hogy majd ez változik. Remélem, hogy a Pameláék haza fognak jönni, én nagyon szeretném, egyelőre azonban külön vagyunk” – mondta a Mokkában Berki, akit a visszatérő valóságshow-ban más oldaláról is megismerhetnek a nézők.

“Én nem gondolom, hogy az emberek tudnak változni. Az életem változott, és rengeteg minden változik benne folyamatosan, ezt fogjuk bemutatni az Édes Életen keresztül. Szeretem ezt a szakmát, ezt a műfajt, nagyon szeret a kamera” – tette hozzá Krisztián, aki szentül hiszi, hogy tökéletes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik