Szórakozás

Vajnáék a TV2-höz csábítanák az RTL Klub sztárjait

Még mindig nem teljesen biztos, hogy Andy Vajna vásárolta meg a TV2-t, a kormánybiztos azonban az RTL Klub korábbi vezérigazgatója, Dirk Gerkens oldalán azon van, hogy a lehető legütőképesebb csapatot állítsák fel a nézettségért folytatott harcban.

Nem titok, hogy a konkurens RTL Klub szakemberei közül is többeket magukhoz szeretnének csábítani, ám ezt ők sem hagyják annyiban. A Borsnak egy bennfentes elárulta, hogy az RTL menedzsmentje úgy döntött, megkísérli a céghez láncolni sikercsináló szakembereit. Az X-Faktort, a Hungary’s Got Talentet, a ValóVilágot, a Celeb vagyokot si­ker­re vezető, évek óta itt dolgozó kreatív vezetőket szinte kivétel nélkül behívták, és új szer­ző­dést ajánlottak ne­kik, ami egy évre az RTL-hez köti őket. Ilyenkor komoly kötbért állapítanak meg, amit a szerződés megszegése esetén behajtanak rajtuk.

Hasonló kötbért kellett fizetnie Ördög Nórának is tavaly nyáron, amikor váratlanul az RTL-től a TV2-höz igazolt, tehát aki meg akar szerezni egy jó szakembert vagy népszerű tévés arcot, elég ha mélyen a zsebébe nyúl, és könnyen sikerrel járhat. Az előző átigazolási hullámban az RTL arcai közül egyedül Nórát sikerült elcsábítani, amit Sebestyén Balázs morális árulásnak tartott. Kérdés, hogy egy új ajánlat esetén is mindenki ennyire kiáll-e majd az anyacsatornája mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik