Szórakozás

Édes Élet: Itt az új évad szereplőinek teljes listája

Berki Krisztián (berki krisztián)
Berki Krisztián (berki krisztián)

November 2-től új évaddal folytatódik a tavaly hirtelen megszűnt Édes Élet. A SuperTV2 ígérete szerint a friss reality új évadában ismét a humoré, az érzelmeké és a felhőtlen szórakoztatásé a főszerep. Régi szereplők, és újonnan becsatlakozó hírességek életének hétköznapjaiba is betekintést nyerhetnek majd a nézők.

Az idei szezonban visszatér Berki Krisztián, aki az elmúlt évek egyik legmegosztóbb celebjeként folyamatosan beszédtémát generált, és akit egyáltalán nem foglalkoztat, hogy mit gondolnak róla az emberek. Berki Hódi Pamelával együtt, de külön lakásban élve neveli kislányukat, Natasa Zselykét és a nézők biztosak lehetnek abban, hogy a pár szerelmes cívódása a tévé képernyőjén is folytatódik. Emilio és felesége,Tina is beengedték az Édes Élet kameráit az otthonukba. Kiderül, milyen viszonyban van az énekes híres (nagy)anyósával, Bangó Margittal és milyen valójában egy muzsikusfeleség élete.

A magyar szórakoztatóipar egyik legnagyobb fenegyereke, Curtis is látható lesz a realityben, aki felesége oldalán bizonyítja: nem minden rapper rossz fiú és mindenki megérdemel egy újabb esélyt. A műsor másik kismamája a rúdtánc mestere, Pirner Alma, aki hatalmas pocakkal kezdett el forgatni és a nézők szemtanúi lehetnek, ahogy édesanyaként is remekül helyt áll a mindennapokban.

Az Édes Élet szereplője lesz két valóságshow-veterán, Nagy Alekosz és Baukó Éva is, akik barátságuk szövevényes titkaiba avatják be az érdeklődőket. Az énekesek táborát erősíti a fiatal lányok nagy kedvence, Peter Srámek is. A magyarral még kissé hadilábon álló énekes fővárosi kalandjait szintén a realityben követhetik majd nyomon a rajongók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik