Szórakozás

Árpa Attila apjával tört be egy üzletbe, és lehet hogy holnap válik

arpa-attila(210x140).jpg (Array)
arpa-attila(210x140).jpg (Array)

Vasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal című műsor legújabb része, amelynek forgatását a vendég, Árpa Attila még a felvétel fele előtt egyszerűen otthagyta. A több mint tíz órán át tartott összezártságból így is tudott műsort csinálni a TV2, és a filmes is szolgált olyan információkkal, amelyeket eddig nem tudtunk róla.

Börtönbe is került

Árpa Attila elmesélte, hogy kamaszként saját bűnbandát alapított. 16 évesen az ivás, cigizés és kábítószerezés mellett előfordult, hogy betörésekben is részt vettek. Egy alkalommal egy ruhaboltba törtek be, mert Attilának megtetszett a kirakatból egy bőrdzseki. Ha már ott voltak, ki akarták rámolni az egész üzletet, ám olyan nehezek voltak a zsákok, hogy nem bírták el őket egyedül. Attila ekkor az édesapja segítségét kérte, aki autóval értük ment és segített kipakolni – végül még az ottfelejtett bőrdzsekiért is visszakanyarodtak, miközben szólt a riasztó az üzletben. A filmes mindezt nevetve mesélte, de állítólag nem azért, mert büszke rá, hanem azért, mert szórakoztatónak tartja. Amikor végül felszámolták Attila bandáját, egy hétig ült rács mögött 17 évesen.

Nem kizárt, hogy holnap elválnak

Friderikusz – aki szerint vendége egy megtört kisfiú volt – azzal a kérdéssel is szembesítette Árpát, hogy boldog-e mellette a felesége. A kérdés után hosszú csend következett, majd kiderült, hogy Árpáék házassága jelenleg nem a legharmonikusabb. Kapcsolatuk folyamatos hullámvasút, így van amikor boldogok, van amikor nem. Attila hozzátette: nem tudja, hogy életük végéig együtt maradnak-e, az sem kizárt, hogy holnap elválnak.

Árpa fáradt és zárt volt

Az adásból az is kiderült, hogy Árpa Attila miért nem beszélgetett Friderikusszal. A házigazda szerint a vendége fáradtan és zártan jött a felvételre, valamint a bulvártól való félelem miatt minimalizálta a válaszait. Attila is nagyjából egyetértett a megállapítással, és elmondta, hogy számára ez az este egy nagyon jó üzenetet adott: nem kellene erőltetnie a bulvár tévészerepléseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik