Szórakozás

Friderikusz: “Árpa egy megtört kisfiú volt”

Friderikusz Sándor Bochkor Gábornak árult el részleteket az Összezárva Friderikusszal című műsor legutóbbi, félbeszakadt forgatásáról.

“Vihar egy pohár vízben” – így jellemezte a legendás tévés a mai Önindítóban a napokban megjelent, vele és Árpa Attilával kapcsolatos sajtóhíreket. A színész-rendező ugyanis eddig példátlan módon, 10 óra után otthagyta a 24 órára tervezett forgatást; az adást azért leadják, és most azt is kiderült, Friderikusz egyáltalán nem neheztel vendégére.

“Árpa Attila egyáltalán nem hagyott faképénél. Az történt, ami tud történni, ha két ember között nincs meg az összhang, a kémia. 15 éve ismerem Attilát, bár sokat nem beszélgettünk eddig. A forgatás napján én sem voltam jól, már két napja betegnek éreztem magam.

De ő már a megérkezésekor zárt volt, röviden válaszolgatott. Talán ott jött rá, hogy nincs kedve magáról mesélni, döntéshelyzetek előtt áll, nem akar megnyílni…. Lehet, hogy ha még egyszer jönne, akkor már nyitott lenne. De az is lehet, hogy én nem értek a szakmámhoz” – viccelődött Friderikusz a Bochkornak adott válaszai közben. A Music FM reggeli adásából az is kiderült, még Hajdú Péter, a műsor producere is bement egy időre a stúdiólakásba, hogy próbálják tisztázni a helyzetet. Végül maga a showman ajánlotta fel, hogy Árpa menjen haza, ha úgy érzi, mert ez “végül is csak egy műsor”.

“Volt bennem kíváncsiság felé; volt olyan perc, mikor 16 kérdést tettem fel neki. De én abszolút megértem őt, adódhat ilyen helyzet. És volt egy perc, mikor csak egy megtört kisfiút láttam benne” – mondta el Friderikusz, aki azt is elárulta, információi szerint Árpa Attila korrekten felajánlotta, hogy nem veszi fel az előzetes megállapodás szerinti gázsiját.

A műsorban az egyébként igen ritkán nyilatkozó Friderikusz azt is elárulta, nagyon sokan szívesen költöznének össze vele egy napra, a celebek már maguk jelentkeznének a műsorába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik