Szórakozás

Friderikusz dönt Árpa Attila sorsáról

Mint megírtuk, Árpa Attila néhány napja tíz órás forgatás után, még a nap fele előtt egyszerűen kisétált a TV2 stúdiójából az Összezárva Friderikusszal felvételéről. A Bors információi szerint komoly fejtörést okoz a TV2-ben a faképnél hagyott Friderikusz Sándor esete: még senki sem tudja, hogy vasárnap adásba kerül-e az interjú.

Állítólag egy negyedórás részt már megvágtak belőle és az adáshoz tartozó beharangozó videó is elkészült, mégis kétséges az interjú sorsa. Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusznak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és őt ismerve valószínűleg foggal-körömmel harcolni fog, hogy a fiaskó ne kerüljön képernyőre.

Ha ez a rész kimarad, a műsor producerének, Hajdú Péternek újabb adást kell majd leforgatnia egy másik vendég becserkészésével. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az Árpa távozása miatti sajtóvisszhang felcsigázta az érdeklődést, vagyis sokan várják, hogy megnézhessék a két híresség afférját.

A Bors úgy tudja,a TV2 berkein belül fel sem merül, hogy pert indítsanak a cserbenhagyó Árpával szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik