Szórakozás

Wolf Kati: Nem egy leányálom bajusszal pörögni a színpadon

A Sztárban sztár legutóbbi adásában hatalmasat alakító énekesnő ismét nagy feladat előtt áll: ezúttal Prince-ként kell majd színpadra lépnie. Kíváncsiak voltunk, hogyan is készül Wolf Kati az e heti megmérettetésre.

Nem először bújsz férfi bőrébe a műsorban. Mit szólsz, hogy ennyiszer kell “nemet váltanod”?

Sokkal jobb a női előadókat megformálni. Ha egy férfi énekes bújik női szerepbe, az eleve vicces, kicsit énekelget fejhangon, megrázza a csípőjét, és kész. De nőként férfit megformálni sokkal nehezebb hangilag is, meg hát külsőre sem egy leányálom műszakállal, bajusszal pörögni a színpadon.

Ezúttal hogy megy az átváltozás? Szükség lesz-e valamilyen speciális trükkre?

Szerencsére alkatra is és fejformára is hasonló Prince, mint én. Ezért volt sokkal jobb egyébként Varga Viktorrá is válni, úgyhogy hálistennek maszkom nem lesz, viszont most kifejezetten az ének lesz nehéz, mert olyan magas fejhangon visítozik az eredeti dalban végig, hogy ihaj. És nem lehet egyszerűen csak magasan énekelni – az önmagában megy, persze – de férfiasan/nőiesen kell fejhangon énekelni. A dal végen meg konkrétan rikácsol, azt jól begyakoroltuk a lányaimmal, nagyon jókat nevettünk. Ráadásul ez a dal mindenki fülében benne van a Tom Jones-féle nagyon dögös előadásban. Összetett feladat mindenesetre.

Kedveled egyébként Prince számait?

Imádom, zseniális zenész, teljesen egyedi, gyerekkoromban ő volt az igazi extrém, polgárpukkasztó előadó. Tágra nyílt szemmel néztük a klipjeit, és nagyon élveztünk a zenéit.

Mit szólnak a gyermekeid, amikor így, átváltoztatva látnak a tévében?

Nagyon jól szórakoznak, de amikor férfiak bőrébe bújok, azt a nagyobbik lányom, a tízéves Janka nagyon nem csípi. Olyankor csukott szemmel hallgatja a dalom, és utána elmondja, hogy anya, nagyon ronda voltál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik