Szórakozás

Wolf Kati a magyar televíziózás csúcspontját alkotta meg

A Sztárban sztár negyedik adásában Tóth Gabi átalakulása vitte a pálmát. Ő akkor Kovács Katiként ríkatta meg a fél országot, a legutóbbi adásban pedig Wolf Kati vette át a helyét. Az énekesnő Siát elevenítette meg a színpadon, melyhez segítséget is kapott egy 13 éves táncoslány személyében. Kettejük közös produkciójától pedig mindenkinek elakadt a szava a stúdióban. Havas Henrik – aki bevallottan Wolf Kati-rajongó – egyenesen a magyar televíziózás történetének csúcspontjaként értékelte az előadást. A nézői kommentek pedig egyet is értettek mindezzel.

“Valami fantasztikus volt! Szinte pislogás nélkül, tátott szájjal néztem/hallgattam végig (és fogom is még egy párszor). Az első, ami végigfutott az agyamban, hogy ez a produkció olyan, mintha nem is magyar lenne. És mégis! Csodás! Gratulálok!”

Kati és Réka együtt a mostani évad legerősebb produkcióját nyújtották. Embertelen szuper volt!

“Kedves Kati! Őszintén szólva, eddig egy ‘átlagos’ énekesnőnek tartottalak, de miután megnéztem a produkciót ez megváltozott! Egyszerűen csodálatos volt!”

“Lenyűgöző, csodálatos, lélegzetelállító volt! Az elismerő szavakat csak fokozni lehetne. Igaza volt Havasnak, hogy ez nemcsak a ma este legjobb és legszebb produkciója volt, hanem a TV2 fennállásának is egyik (ha nem az egyetlen) fénypontja! Gratulálok!”

“Kati egyszerűen bárhol ilyen jó. A kis Vuktól az Eurovízión át, bárhol megállja a helyét.”

“Megható és csodás produkció volt! Mindkettőtöknek gratulálok! Az évad legjobb produkciója volt!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik