Szórakozás

Szorcsik Vikinek ciki a kolléganője életvitele

A Jóban Rosszban egykori főnővére évek óta pironkodik Szorcsik H. Viki miatt. A két sorozatszereplőt nevük miatt keverik folyton össze, aminek Szorcsik Viki egyáltalán nem örül.

“Az életem egy káosz, amióta ez a hölgy szerepel a médiában! A leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel, és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek. Rengeteg kár és kellemetlenség ért miatta. Komolyan fontolgatom, hogy jogi útra terelem a dolgot” – mondta el a Borsnak a szőke színésznő, aki sokkal hamarabb játszott a napi sorozatban, és szerinte “valakik” úgy gondolták, nagy bulvársztori lesz a csupán egy betűvel megkülönböztetett név a két szereplő között.

“A saját szüleim is szégyenkezve nézték a tévét, amikor a Szorcsik nevet és az áramlopást együtt emlegették. Az egész családunkat kellemetlenül érintik ezek a negatív hírek, amelyek az illető hölgyről szólnak. Számtalanszor hívtak fel újságírók azzal, hogyan viselem az anorexiát, és hogy a balesetem óta jobban vagyok-e. Nevetséges! Sorra kapom a leveleket, hogy segítenek rajtam, akár áramról, lakhatásról, gyerekekről volt szó. Ebből elég! Ennek a helyzetnek véget kell vetni, jól megkülönböztethető nevet kell fel­vennie a kolléganőnek” – fakadt ki a lapnak Szorcsik Viki, nyilvánvalóan utalva ezzel Szorcsik H. Viki zűrös magánéletének részleteire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik