Szórakozás

Király Viktort katonai szigorral védik Amerikában

Magyar idő szerint kedden hajnalban Király Viktor bejutott az amerikai The Voice élő show-jába, ezzel egyidejűleg számos változás történt az életében. Eddig testvére New York-i lakásában vendégeskedett, de már Los Angelesbe utazott, ahol a műsor előkészületei és felvételei zajlanak a továbbiakban.

“Viktor tegnap utazott át Los Angelesbe, ahol a tévétársaság gondoskodik a szállásáról. Az összes versenyzőt egy hotelben szállásolták el, ahol kisebb katonai szigorral vigyázzák őket. A szállást mindenki csak engedéllyel hagyhatja el, alá kell írni egy papírt ha kimennek, és akkor is, ha visszaérnek. Ez egy sok embert foglalkoztató projekt, érthető, hogy keményen kézben kell tartani a versenyzőket” – mondta a 24.hu-nak Viktor büszke édesapja, Király Tamás.

Szüksége van a család támogatására

Az énekes szülei Magyarországról követték az eseményeket, hajnalig ébren voltak, hogy láthassák Viktor produkcióját.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejutott az élő show-ba. Sajnos még nem tudtunk neki közvetlenül gratulálni, mert ott kilenc óra időeltolódás van, és még alszik. Egyébként sem ment volna, mert reggel óta folyamatosan szól a telefonom. Nagyon valószínű, hogy hamarosan mi is kiutazunk Viktorhoz Amerikába, a magánéletben ugyanis biztosan szüksége van a támogatásunkra. Azt nem tudjuk, hogy a felvételekre elmehetünk-e. A The Voice szerkesztői nagyon kézben tartják a show működtetését: ha szólnak, hogy menni kell, akkor menni kell, ha nem, akkor nem” – árulta el Tamás.

Bár sokan már borítékolják fia világsztárrá válását, Király Viktor zenész és a zenei producer édesapja óvatosabban fogalmaz.

“Semmi sem száz százalék, rengeteg összetevő van, aminek meg kell lennie. Az biztos, hogy pozitív az emberek Viktorhoz való hozzáállása, jó a sajtója, jól szerepel az interneten. Szeretnénk, hogy sikerüljön, és mindenben segítjük” – tette hozzá az édesapa.

Viktor már élvezni akarja

“Mind a négyen odajöttek és megdicsértek, Pharrell, aki a párbajnál nem volt annyira lelkes, azt mondta, nagyon tetszett neki, ahogy énekeltem. (…) Most már nincs bennem izgalom, élvezni akarom ezt az egészet, ameddig tart és persze kihasználni minden lehetőséget, amit a Voice és ez a kapcsolatrendszer ad. (…) Most kaptam meg a dalt, nemsokára pedig már meglesz az első próbám Gwennel, szóval sok időt nem hagytak a felkészülésre, hiszen november elején kezdődnek is az élő műsorok. Azt egyelőre nem tudom, ki lesz itt velem, de jó lenne, ha sikerülne valamelyik családtagomnak iderepülnie. Talán Linda jön el az első adásra és persze itt él Los Angelesben a féltestvérem is, így lesz, aki szurkoljon nekem a show-ban” – nyilatkozta a Blikknek Király Viktor.

Nézze meg azt az 5+1 pillanatot, amiért már eddig is imádtuk Király Viktort!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik