Szórakozás

Ütközéssel mentett életet az Omega dobosa

Debreczeni Ferenc, akit zenei berkekben csak Cikinek becéz mindenki, a minap életet mentett azzal, hogy egy piroson átszáguldó autóval ütközött. Igen, nem tévedés, ugyanis ha Ciki nem ütközik a figyelmetlen sofőrrel, akkor az elgázolta volna a mellette a zebrán szabályosan átkelő várandós asszonyt. Bár a zenésznek többmilliós kára származik a történtekből, mégsem bánja, hiszen a karambolban senki sem sérült meg.

“Nekem zöldet mutatott a lámpa, amikor váratlanul, majdnem szemben velem, enyhén balról belém rohant egy másik személyautó. Ha elrántom a kormányt, akkor a szabálytalan sofőr elkaszálja a zebrán szabályosan áthaladó kismamát. A baleset után pár perccel éppen arra jött egy rendőrautó. Két és fél órán keresztül helyszíneltek a szakadó esőben. A szabálytalanul vezető fiatalember elismerte a felelősségét, nem vitatta, hogy ő a hunyó, de a terhes asszonyka sokkot kapott, így mentőt kellett hozzá hívni” – mondta a Blikknek az Omega dobosa, akinek autója szinte totálkárosra tört: valósággal kinyílt az eleje, a motor pedig gyakorlatilag tönkrement.

Ahhoz, hogy Debreczeni intézni tudja az ügyeit, kénytelen volt autót bérelni, hiszen a zenésztársával, Benkő Lászlóval közös borzalmas taxis kalandjuk után nem hajlandó taxiba ülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik