Szórakozás

Király Viktor megszólalt kiesése ügyében

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

Szerdán több helyen megjelent, hogy a Wikipedia adatai szerint az amerikai The Voice-ban eddig szépen szereplő Király Viktor az október 27-én adásba kerülő részben alulmarad az évad egyik legnagyobb esélyesének tartott versenyzőjével, Jordan Smith-szel szemben. Egyelőre nem tudni, hogy az adatok valós bennfentes információkat tartalmaznak-e, vagy csupán egy hibáról van szó. Viktor a titoktartási szerződése miatt nem árulhatott el semmi konkrétat, de azért megnyugtatta a rajongóit.

Azt üzente Amerikából a Borsnak, hogy „A spoilerezőket (poéngyilkosokat) nem szabad komolyan venni. Viszont legalább biztos, hogy mindenki a képernyő előtt fog izgulni! Meglátjuk, jövő héten mi lesz”.

Egyébként akkor sincs minden veszve, ha igazat ír a Wikipédia, mert a szabályok kicsit bonyolódnak a következő fordulóban. A versenyzők megint saját csapattársaikkal mérkőznek meg, de ezúttal nem duettet énekelnek, hanem egy általuk választott dallal lépnek színpadra egymás után. Saját mentoruk dönt arról, ki volt a meggyőzőbb. A „kiütött” versenyzőnek viszont marad egy sansza a legjobb húszba jutáshoz: ha a másik három mentor közül valamelyik „elrabolja”. Állítólag Viktor is egy másik csapatba, Gwen Stefaniéba kerül majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik