Szórakozás

Majkáéknál érkezik a második baba

A Sztárban sztár ítésze és szerelme, Dundika bővítik a családot. A pár már évek óta tervezte, hogy közös gyermeküket, Mariánt kistesóval ajándékozzák meg, sőt felmerült az a lehetőség is, hogy azonnal két csemetével nő a létszám. Majkáék családjában ugyanis többször előfordultak ikerterhességek, így nem érte őket meglepetésként, amikor Hajni a nyáron duplán örülhetett. Az egyik magzatot azonban mégis elveszítették.

“A húgommal és a barátnőmmel töltöttem pár csajos napot Siófokon, és támadt egy különös érzésem. Mégsem mertem magam beleélni, de a hatodik nap után azért rohantam a patikába a tesztért. Amikor megláttam a pozitív jelet, örömömben táncra perdültem… Ráadásul egy darabig azt hittük, hogy ikreink lesznek. Két embrió is megtapadt ugyanis, ám az egyik rövidesen felszívódott. Az orvosom szerint ez sok párnál előfordul. Peti családjában egyébként különösen gyakoriak az ikerszülések” – mesélte a Storynak Dundika.

Majka pedig közösségi oldalán azt is elárulta, hogy ismét kisfiút várnak, de a tökéletes M betűvel kezdődő nevet még keresik babájuknak.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik