Szórakozás

Soma új életet kezd

Soma Mamagésa úgy érzi, ideje változtatnia az életén: kilencedik könyve megírása után döbbent rá, hogy „megtelt” a lelke. Több, mint tíz évnyi intenzív spirituális lélekvezetés után most mérsékli ezt a fajta munkáját, hogy visszatérjen a zenéhez, a humorhoz és a játékhoz.

“Akkor van sok energiánk, ha olyasmit csinálunk, ami lelkesít. Telítődtem a pszichológiai tanulmányokkal, kurzusokkal és a problémákkal. Hihetetlen tőkét halmoztam fel: a munkám során millió emberi történetet gyűjtöttem össze, kb. 4000 levélre válaszoltam és több mint 1000 nőt hallgattam meg személyesen. Ezeket a tapasztalatokat szeretném játékosan felhasználni, itt az ideje valami újnak és frissnek” – mesélte a szexuális trauma után is kiegyensúlyozott művésznő.

Hogy Soma pontosan mire készül, azt még nem árulja el, ám a zenéhez és a humorhoz biztosan köze lesz. Új zenekarában a VANAVAN-nal nyáron debütált, már elkezdődtek a stúdiófelvételek is. Az új életbe kiválóan beleillik az a kihívás, amire a Hajós András által vezetett Készhelyzetben kapott felkérést. A Comedy Central új műsorában a meghívott vendégek is, mint Soma, egyik pillanatról a másikra egy idegen helyzetben és ruhában találják magukat: csak rajtuk múlik, hogy merre viszik el a történetet. A művésznő állítólag olyan hihetetlen energiával vetette bele magát a műsor pikáns jelenetébe, hogy még az improvizációhoz szokott színészeket is meghökkentette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik