Szórakozás

Szexuális trauma után is kiegyensúlyozott Soma

A mamagésa 17 éven át járt kineziológushoz, és rengeteg taktikát kipróbált, hogy újra önbizalmat kapjon.

“Nem is kicsit voltam önbizalom hiányos. 16 éves koromban összeszámoltam, akkor úgy találtam, hogy 64 testi hibám van, az összes szeplő csak egy hibának számított. Ezután – ahogy a Tiszta szex című könyvemben részletesen leírtam – 17 évesen megerőszakoltak. Az önbizalomhiányom nagyon sok méltatlan helyzetbe belesodort az életben, nem csoda, hogy ennyit oldattam, gyógyíttattam magam. 17 éven át szinte minden hónapban oldattam magam kineziológussal, több, mint 100 családállításon voltam jelen, hogy a többi sok-sok módszerről most ne is szóljak. De a legtöbbet az anyaságom és a férjem adta ezen az úton. Ma már hálás vagyok mindenért. Ha ezen nem megyek keresztül, nem tudnék ennyi sérült nőt megnyitni, együttérezni velük, segíteni nekik” – mondta a Hír24-nek Soma.

A mamagésa a legújabb könyve kapcsán arról is beszámolt, hogy a nehéz út megtette a hatását, és mára teljesen kiegyensúlyozott, boldog életet él a családjával. Ebben nagy szerepet játszik a férje.

“Valójában a férjem az egyetlen, akivel sikerült a testi, érzelmi és szellemi szeretkezés egyszerre. Így utólag azt mondom, hogy az illúziók szintjén nagyon sok férfi mellett próbáltam ezt elhinni, elhitetni magammal, de mindig, újra és újra rá kellett jönnöm, ő számomra az egyetlen, és igazi. A másik felem. Ezt sokáig én se akartam elhinni, és volt időszak, hogy kísérleteztem, kerestem, ezen már egy jó ideje túl vagyok. Volt egy komolyabb, hosszabb krízisünk – ezt is én generáltam – de miután ebből kijöttünk, szintet lépett a kapcsolatunk. Idén 25 éve vagyunk együtt, és még soha nem voltunk ilyen harmóniában” – tette hozzá Soma, aki korábban sírt a szégyentől, amiért császárral szült.

Ajánlott videó