Szórakozás

Kulcsár Edina új ruhakollekciójának első darabja egy lopott ötlet lehet

A 2014-es év Miss World Hungaryje nem csak modellként boldogul szépen, karrierjét több fronton is építi. A szépségverseny-szervezésből is kiveszi a részét Sarka Kata oldalán, néhány hete az Aktív műsorvezetőjeként láthatjuk, a napokban pedig azzal rukkolt elő, hogy új vállalkozást indít be és saját ruhamárkát dob a piacra.

Egy a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első ragyogó darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy ő és tervezőcsapata ötletei mégsem olyan egyediek. Az ezüstszínű alkalmi ruhát ugyanis valaki már megalkotta egy évvel ezelőtt. Kiss Kósa Annamária divattervező ráadásul éppen egy másik szépségkirálynő számára készítette el a ruhakölteményt, amit Edina most sajátjaként próbál értékesíteni.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Habár mostanában divatos, hogy a tervezők más kollégáktól veszik az ötletet, velem még nem fordult elő hasonló. Egyrészt növeli az egómat, hogy az én ruhámról másoltak, hiszen ez azt jelenti, hogy jó, amit csinálok, de nem hiszem, hogy ez véletlen egybeesés lenne. Az pedig különösen vicces, hogy ezt a ruhát én is egy szépségkirálynőnek terveztem tavaly. Balogh Viktória, a 2015-ös Felvidék Szépe viselte. Legalább a színét megváltoztathatták volna, hogy ne legyen ennyire szembetűnő a hasonlóság. Ez így nem túl jó reklám, főleg egy induló márka esetében.

– mondta el a 24.hu-nak Annamária, aki még 2004-ben védette le saját márkáját, Kokafashion néven.

A divattervező kollekciói egyébként megjárták már New Yorkot, és hazai hírességek, úgy mint Sarka Kata vagy Vajna Timi szépségkirálynői is viselték már ruháit. Valószínűleg innen inspirálódhatott Kulcsár Edina csapata is.

Az ügyben kerestük Edinát is, de sajtósa csak annyit mondott, nem szeretnének nyilatkozni, hiszen a kollekció hivatalosan még meg sem jelent.

Nem ez lenne az első eset, amikor magyar celebhölgyek nevével és arcával próbálnak más tervezők által megálmodott ruhákat eladni. Korábban a Sugarbird is hasonló botrányba keveredett, de ők azt állították, hogy a megtévesztésig hasonló, külföldi ruhadarabok csak inspirációul szolgáltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik