Szórakozás

Intézetbe akarták küldeni Lagzi Lajcsi gyerekeit

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Az áramlopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész, Lagzi Lajcsi felesége, – a néhány nappal ezelőtt szabadult – Galambos Boglárka összeszorított foggal elviselte volna, amikor bilincs kattant az ő és férje csuklóján, amikor azonban a gyerekei kerültek veszélybe, összetört – erről mesélt a Frizbi ma este adásba kerülő interjújának felvételén.

“Amikor beszállítottak megbilincselve a rendőrautóba, mondtam a nyomozóknak, hogy a gyermekeket el kell látnom, iskolába kell vinni. Erre rákérdeztek, hogy ki marad majd a gyerekekkel, amire azt feleltem, hogy a család legjobb barátja, aki egyébként a bébiszitter is. Ugyanis édesanyám messze, vidéken lakik. A válasz megdöbbentő volt: ,,akkor szólunk a gyámhatóságnak”, mondta szenvtelenül a rendőrnő. Abban a pillanatban összetörtem. Hiába volt ott a bébiszitter Andrea, ő nem láthatta el őket, így az idős édesanyámat hívtam fel, ő mentette meg az intézettől a gyermekeimet”

– idézi a Blikk Boglárka szavait.

Lajcsi felesége elmondta: ártatlanul raboskodott 12 napot, mert sem ő, sem férje nem követett el semmit. A kis Lajost, Istvánt és Bogikát oly mértékben megviselte az elmúlt két hét kálváriája, hogy szakembernek is kell majd velük foglalkoznia, hogy feldolgozzák azt.

Amíg Galambos Lajcsi továbbra is rács mögött tölti a napjait, ügyvédje átvizsgálta az ügy iratait, és több pontatlanságot is talált. Például Lajcsi állítólag nem lophatta a vizet, mert nem is volt bevezetve hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik