Szórakozás

Tóth Verát kényszerképzetek gyötörték

Tóth Vera (Tóth Vera)
Tóth Vera (Tóth Vera)

Az énekesnő a napokban megjelent könyvében vallott élete legmegrázóbb élményeiről. Habár már rátalált az igazi szerelem Tóth Verára, korábban nem volt ilyen szerencsés a párkapcsolatokban. Évekkel ezelőtt egy drogfüggő férfiba szeretett bele, aki csúnyán kihasználta.

“Eldobtam mindent egy drogosért. Kötekedett, veszekedett, lelki terrort alkalmazott. Rájöttem, hogy nemcsak füves cigi, de kokain is szerepet játszik az életében. Arra voltam jó, hogy szórakozásait, életvitelét és telefonfeltöltéseit finanszírozzam. Torkaszakadtából üvöltözött velem, és harsogta, hogy egy hisztis, feszült picsa vagyok, akivel még drogozni sem lehet egy jót! Szavai a sejtjeimig hatoltak” – írta Vera, aki egyszer egy holland útra is elkísérte exét.

“Talán ekkor voltam éle­tem­ben a legfeszültebb. Azt hittem, hogy drogfutárnak kellek Amszterdamba. Egyedül a húgomnak meséltem a kényszeres gondolataimról. A legrosszabb dolgokon járt az eszem. Az összes pénzemet el kellett vinnem, hogyha menekülni kell, legyen miből. Teljesen magamra maradtam, csak egy dolog volt a fontos: hogy Zsoltnak jó legyen, aki folyamatosan szívott mellettem a kocsiban is.”

Az énekesnő azóta túllépett az eseményeken, sőt meg is bocsájtott egykori párjának. A Borsnak elmondta, sokat tanult a múltból és reméli ezzel másoknak is erőt ad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik