Szórakozás

Istenes Bence mindent saját kezűleg posztol

Még lehet szavazni arra, hogy a tíz jelölt közül melyik magyar ismert közéleti szereplő menedzseli legjobban közösségi média felületeit. A jelöltek között van Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője is.

“8 éve nagyon tudatosan foglalkozom a közösségi média felületeimmel. Már akkor felfedeztem, hogy ilyen módon is oda kell figyelni a rajongókra” – mondta a 24.hu-nak Istenes, aki kizárólag saját kézzel posztol.

“Szeretik, ha privát tartalmat kapnak és többet ad nekik a kedvencük. Érzik, hogy mi az igazi. Attól hiteles az egész, hogy én csinálom, soha senkinek nem adtam át. Nagyon figyelek arra, hogy mikor és mennyit posztolok, milyen képek kerülnek ki, valamint hogy ne legyen az oldalam eladva. Vannak reklámok is rajta természetesen, de nincs tele velük, és csak olyan cégekkel működöm együtt, akikben tényleg hiszek és hitelesnek tartok” – tette hozzá.

Hogy ki kapja a “Fókuszban a közösségi média”-díjat, arról a 24.hu olvasói dönthetnek.

Szavazzon ide kattintva! A szavazás nyertesét a Marketing&Media díjátadó rendezvényen, a TOP25 Digital Party keretein belül díjazzák október 20-án.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik