Szórakozás

Nócin két férfi osztozott nemrég

Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )
Noci(960x640).jpg (nóci, czifra noémi, )

Czifra Noémi nyáron árulta el, hogy nem csak neki gyűlt meg a baja a törvénnyel, párja 11 hónapot ült börtönben csalás miatt. Akkor a szőke tévés így nyilatkozott. “Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe. A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam.”

Most kiderült, hogy a hűség fogalmát elég tágan értelmezi a Való Világ korábbi műsorvezetője, ugyanis bevallotta, hogy a férfi börtönbüntetésének utolsó hónapjaiban már mással is találkozgatott.

“Mindkettő a maga módján, de szeretett annyira, hogy elfogadják a helyzetet. Férfi létükre elfogadták, hogy osztozniuk kell rajtam, amit ha nem a pikáns oldaláról közelítünk meg, akkor még egy versenynek, egy férfias küzdelemnek is felfoghatunk. Mint a mesékben, amikor a királylányért meg kell küzdeni” – mesélte az Aktívnak Nóci, aki a frissebb versenyző mellett döntött.

Szerelme még nyúzott arccal ismerte meg és akkor is kitartott mellette, amikor arcplasztikája után trombózissal feküdt a kórházban. “Az elesettségemben és kiszolgáltatottságomban is mellettem volt. Amikor a büdös kórházban feküdtem ő fürdetett, ágytálat cserélt. Ez az, ami megmér valakit” – mondta a celeb, aki ismét az anyaságra készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik