Szórakozás

Nóci majdnem belehalt a plasztikai műtétbe

Noci(650x433).jpg (Array)
Noci(650x433).jpg (Array)

Az egykori műsorvezetőnél az operáció után lépett fel komplikáció.

Két hete még boldogan vállalkozott Czifra Noémi, vagyis Nóci az arcplasztikai műtétre, később majdnem belehalt a beavatkozásba – írja a mai Blikk. Az extévés arcát nemrégiben a térdéből leszívott zsírral, tucatnyi speciális fémszállal, illetve botoxinjekciókkal fiatalították egy kétórás beavatkozás során. Azonban a műtét után Nóci egyre rosszabbul lett.

“A műtét utáni ötödik napon kezdett bedagadni a bal lábam. Múlt héten kedden vitt vissza a párom a plasztikai műtétet végző orvoshoz, akin már csak a pánik jeleit láttam, miközben iszonyú fájdalmaim voltak, és elefántméretűre dagadt a lábam. Ekkor kaptam először vérhígítót. Mondtam a sebésznek, hogy keressen valami orvost, ha már az ő hibájából kerültem bajba. Így kerültem a Honvédkórházba, ahol ultrahang igazolta a mélyvénás trombózist. Ettől ugyan meg lehet halni, de továbbküldtek.

Utoljára a gyermekem születésekor voltam kórházban, fogalmam sem volt arról, hogy plasztikai műtét után vérhígítót kellett volna kapnom napi rendszerességgel. Erről egy szót sem szólt, és receptet sem írt a műtétet végző orvos. Ha nincs a párom, akkor lehet, hogy meghalok, szó szerint a karjaiban vitt kórházról kórházra. Most már felfogom, hogy életveszélyben voltam” – mesélte a lapnak Nóci, aki a megkérdezett jogi szakértő szerint akár milliós nagyságrendű kártérítési összegre is igényt tarthat, amennyiben bebizonyítható az orvosi mulasztás.

Fotó: TV2/ Aktív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik