Szórakozás

Szorcsik H. Viki egy idősebb férfi mellett találta meg a biztonságot

A Jóban Rosszban egykori szereplőjének kálváriáját bárki figyelemmel kísérhette az elmúlt hetekben. Szorcsik H. Viki ugyanis két kisgyermeke felügyeletéért küzdött, miután exe egy láthatás után nem adta vissza őket. A 23 éves színésznő kitálalt volt párja erőszakos viselkedéséről, végül ügyvédje segítségével visszavette a kicsiket.

Viki úgy tűnik egyre jobban van. Befejezte a forgatást az RTL Klub új sorozatában a Válótársakban, ahol Stohl András szexpartnerét alakítja majd, a minap pedig egy új, idősebb férfi oldalán látták. A celeb szerint azonban csak egy barátról van szó.

“Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban, segítenek nekem, amiben tudnak, s ő is egyikük, akivel láttak. A gyerekeim és a munkám mellett azonban egyelőre csak mellékszereplő lehet bárki” – kezdte a Blikknek Viki, aki a lencsevégre kapott kacér pillantások és összebújások ellenére tagadja, hogy szerelemről lenne szó.

“Sokat segít, mert rengeteg hivatalos ügyet kell intéznem, mellette forgatok, és a gyerekeim Dunakeszire járnak oviba, bölcsibe, miközben a fővárosban élek. Valóban jólesik, hogy számíthatok egy erős férfi védelmére, biztonságban érezhetem magam, és ő is, ahogy más barátok, próbálnak minél több terhet levenni a vállamról. Igen, boldog vagyok, mert velem van a kislányom, Zara és a kisfiam, Andriska, de sok idő kell még, hogy képes legyek újra a szerelemre.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik