Szórakozás

Óriásit csalódtak a nézők Tóth Gabiban

De a csalódás ezúttal szinte kivétel nélkül pozitív volt.

A tegnap esti Összezárva Friderikusszal ugyanis valóságos kommentcunamit indított el mind a TV2, mind pedig Tóth Gabi oldalán, és úgy tűnik, rengeteg ember szemében sokat nőtt az énekesnő a műsorban való őszinte megnyilvánulásai miatt.

  • “Tetszett a műsor, élmény volt….Tóth Gabi kicsit közömbös volt számomra, de most igazán szimpatikus lett…..Sándor mellett viszont mindenki nyitottabbá válik változatlanul és ettől lesz igazán jó, érdekes az adás…”
  • “Nagyon tetszett a műsor! Gabit egész más embernek latom. Nagyon szimpatikus, szerethető! Fridit minden műsor után jobban kedvelem! Az egész műsort áthatotta az őszinteség!”
  • “Nagyon tetszett a műsor .Gabi eddig nem igazán volt szimpatikus , de változott a véleményem róla.”
  • “Egész más véleményem volt a Gabiról ! Pozitív lett ! Köszönöm szépen … Sándor intelligenciája tökéletes”
  • “Én is megnéztem, mert szeretem Friderikusz Sándort és a műsorait. A végén megemlítette, hogy kíváncsi lenne arra, hogy ez a beszélgetés segített-e Tóth Gabi népszerűségén? Igen, segített!!!”
  • “Eddig nem voltál annyira szimpi, bár a hangod nagyon tetszett mindig, de most hogy néztem a Fridi műsorát teljesen más véleménnyel vagyok rólad! Nagyon megkedveltelek, tök jó fej vagy.”

A rengeteg pozitív kommenthez nyilvánvalóan hozzájárult, hogy Gabi nemcsak óriási dekoltázzsal és rengeteg tetoválással, de tőle eddig nem hallható sztorikkal érkezett a 24 órás együttlétre.

Így például elmesélte azt, hogy pár éve bizony előfordult, hogy pénzhiány miatt a sajtot is visszarakta a szupermarket polcára; gyerekkorában pedig volt, hogy az egész család egy vízben fürdött, és még a dezodort is közösen használták. Ráadásul az énekesnőnek sikerült mindezt teljesen hétköznapian és közvetlenül előadnia, épp úgy, ahogy nőgyógyászati problémáiról, és esetleges örökbefogadásáról is láthatóan nagyon őszintén beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik