Szórakozás

Előkerült Lagzi Lajcsi testvére

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Az utóbbi két hétben Galambos Lajcsi öccsére, Istvánra hárul szinte minden teendő a család körül. Az előzetes letartóztatásban lévő mulatós trombitás testvére eddig teljesen eltűnt a média elől, elsőként a Story magazinnak volt hajlandó beszélni arról, hogy miként próbálja tartani a lelket a családjában és Lajcsi gyerekeiben.

“A két fiúra és a nagylányra az anyai nagyanyjuk és a bébiszitterük vigyáz. Sokan felajánlották a segítségüket, de úgy gondoljuk, most az otthon a legjobb hely a gyerekeknek. Próbáljuk őket óvni, védeni, de az internet világában elég nehéz bármit eltitkolni előlük. A barátaik egyébként már hívják őket, sőt már vissza is mentek az iskolába, erről egyeztettem az intézmények igazgatóival” – mondta a Storynak a férfi, aki eközben próbál minél többet megtudni bátyjáról és sógornőjéről, ám ez még neki is nehezen megy.

“Kell még egy hivatalos irat, hogy telefonon vagy személyesen felvehessem velük a kapcsolatot. Így csak az ügyvédeken keresztül tudom, hogy a körülményekhez képest jól vannak, és hogy Lajcsi legnagyobb gondja odabent is a családja. A lánya, Bogi két hete csúnyán beütötte a bordáit, nagy fájdalmai voltak, az ő hogyléte felől érdeklődött” – tette hozzá István, aki most azért küzd, hogy Lajcsi és felesége szabadlábon védekezhessen.

Közben sajnos beigazolódott a lakók félelme, és kedd este körülbelül negyven lakásban lekapcsolták a gázt az éppen előzetes letartóztatásban lévő Lagzi Lajcsi lakóparkjában, a Boglárka apartmanparkban. A lakók tömeges kiköltözést terveznek, és a védekezésüket szervezik.

A Story e heti számában hatoldalas cikk szól Lajcsi fényűző életéről és az áramlopás hátteréről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik