Szórakozás

Lagzi Lajcsi lakóparkja lehúzza a tatai ingatlanbizniszt

Lagzi Lajcsi áramlopásos ügye már hetek óta az egyik vezető téma a sajtóban. Minden nap új információk derülnek ki az előzetes letartóztatásban lévő, lopással és vesztegetéssel vádolt mulatós trombitásról, ám nem ő az egyetlen, aki kellemetlen helyzetbe került az ügy miatt. Mint megírtuk, a tatai Boglárka Apartmanpark lakói az áram kikapcsolásától rettegnek, bizonytalanságban élik a napjaikat és már szervezik a védelmüket. A környező lakóparkok lakói és a leendő beköltözők is bizalmatlanok.

“Lajcsi apartmanparkjától néhány sarokra található a lakóparkunk, és sokszor összetévesztenek minket egymással. Nem egy aggódó lakó hívott fel telefonon, hogy ugye nem mi lopjuk az áramot? A folyamatos magyarázkodásnál még kellemetlenebb, hogy a még el nem adott lakások után érdeklődő potenciális vásárlók is bizalmatlanok felénk. Érezhetően visszaesett az érdeklődők száma, valószínűleg azért, mert összetévesztenek minket, pedig semmi közünk a dologhoz. Nagyon szomorú vagyok, hogy Lagzi Lajcsi áramlopása miatt kellett kellemetlen helyzetbe kerülnünk, és ezúton is szeretném tisztázni, hogy nem mi vagyunk azok, nálunk sosem fordulhatna elő ilyesmi” – mondta a 24.hu-nak Szabó Mariann, a Finombőr Zrt. elnök-igazgató helyettese, amely a Tópart Tata Lakópark tulajdonosa is.

Szerdai lapinformációk szerint közben bővülhet a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi büntetőügyében. Az is kiderült, hogy a nyomozók nem csak az áramszolgáltató, hanem a víz- és gázművek el­lenőreinek esetleges érintettségét is vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik