Szórakozás

Nem végleg költözött el Gombos Edina

A TV2 műsorvezetője lehetségesnek tartja, hogy majd visszatér Magyarországra.

Gombos Edina és családja már hetek óta Miamiban vannak, és egy ideig nem is jönnek haza. A TV2 műsorvezetőjének férje Amerikában vállalt munkát, iskolát keresnek a kis Mirinek, magyarországi házukat pedig már eladták 80 millióért, hogy ebből a pénzből kezdjenek új életet a tengeren túlon.

“Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük. Természetesen sok minden hiányzik. A szülőkkel, családdal szinte mindennap skype-olunk. A kollégákkal levélben tartom a kapcsolatot” – mondta a Borsnak Edina, aki szerint a váratlan utazásból elsősorban kislányuk fog profitálni.

“Nem anyagi megfontolásból tettük, mindenünk megvolt otthon, dolgoztunk, ésszépen boldogultunk. Egyszerűen friss fuvallatra vágytunk, amitől új erőre kaphatunk, új tapasztalatokat szerezhetünk, és a gyerekeinknek lehetőségeket teremthetünk. Azt szerettük volna, hogy Miri multikulturális környezetben tudjon angolul tanulni, és nyitott, sok nyelvet beszélő, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté váljon. Hiszünk benne, hogy ez egy óriási lehetőség az életében, és később hálás lesz azért, hogy ez megadatott neki Fort Lauderdale közelében egy csendes, biztonságos, gyönyörű helyen. Itt tízpontos iskolák vannak” – tette hozzá a műsorvezető. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik