Szórakozás

Fogdán éjszakázott Galambos Lajcsi és felesége

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Kedden rendőrök vitték be a székesfehérvári kapitányságra Galambos Lajcsit és két másik személyt kihallgatásra, majd lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe is vették őket. A Fejér megyei rendőrök a mulatós trombitással együtt feleségét, Boglárkát és a Dáridó sztárjának egyik munkatársát is bevitték. A Bors szerint a három személy a kapitányság fogdáján éjszakázott, Lajcsi minden bizonnyal élete legszörnyűbb éjszakáját töltötte a rácsok mögött.

A rendőrség állítólag két ügyben nyomoz. Az egyik szerint Lajcsi mocsai birtokán illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. A másik ügy a lakóparkhoz köthető, ahol szintén ismeretlenek lopták az áramot.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tegnap a 24.hu-nak megerősítette, hogy nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és egy 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, tavasszal volt már egy razzia a Lagzi Lajcsival hirdetett lakóparkban, ám a zenész akkor tagadta, hogy bármi köze lenne a céghez, állítása szerint csupán reklámarca volt a lakások eladásának.

A helybéliek pletykái szerint a lakóparkban egy a megyéhez köthető főrendőr és az igazságszolgáltatás magas rangú tisztségviselője is tulajdonos, illetve bérlő. Ezért nyomoztak az ügyben a fehérvári rendőrök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik