Szórakozás

Újra műsorra tűzik Bajor Imre legendás szerepét

bajor imre (bajor imre)
bajor imre (bajor imre)

Bajor Imre 2014 augusztusában hunyt el, egyik legkedveltebb szerepét, a Mágnás Miskát pedig azóta sem játszotta a Budapesti Operettszínház. Most, hogy letelt a gyászidőszak, a darab visszakerül a műsorra, az új szereposztásra ráadásul maga Bajor is áldását adta még életében.

A főszerepet ezúttal Peller Károly játssza majd, aki már korábban is szerepelt beugróként, és aki fontos kelléket örökölt az elhunyt színésztől.

“Amikor Imi az étterme körüli problémák miatt összeomlott, és kórházba került, én ugrottam be helyette. Amikor felhívtam a kórházban, hogy az egészségéről érdeklődjek, elmondta, hogy nem is tudott volna mást elképzelni Miska szerepére, mint engem. Ezzel már nagyon meghatott, de a java még csak most jött. Rám bízta ugyanis a szerephez elengedhetetlen monoklit, elmondta, hol találom, kérte, használjam az övét. Aztán amikor örökre elment, én örököltem meg a monoklit, amit büszkén fogok hordani minden előadáson, beleértve a pénteki premiert is” – mesélte a Blikknek Peller Károly, akinek partnere Peller Anna lesz.

peller károly

Ajánlott videó

Olvasói sztorik