Szórakozás

Stohl András nehezen hagyja otthon a lányát

Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)
Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)

Hamarosan indul az RTL Klub legnagyobb őszi durranásának ígérkező Válótársak című sorozat, amelyben a csatorna nagy visszatérője, Stohl András lesz az egyik főszereplő. A színész egy olyan férfit alakít, aki csalja a feleségét, és az italt sem veti meg. Egészen hamar belebukik a kettős játékba, egyetlen pillanat alatt tönkretéve ezzel a családja életét.

“Nyilván nem véletlenül osztották rám ezt a szerepet. Mindig is nagyon kedveltem a női nemet, imádok bókolni, és azt is, ha sikerem van a hölgyeknél. De számomra is rendkívül fura volt, hogy milyen fájdalmat tud okozni az ember akár csak egy ártatlan flörttel is. A sorozatbeli karakteremnek rá­adásul nem jelent semmit az a nő, akivel csalja a feleségét. Csak egy kaland, amely kielégíti a vadászszenvedélyét, igazolja önmagának, hogy ő még sikeres a nőknél. Közben pedig egy olyan családot nyír ki, amelyért mindenki irigykedne, azért, mert nem képes uralkodni önmagán” – mondta a Borsnak Stohl, aki tavasztól egész nyáron forgatott a sorozattal, napi tizenkét órában, utána pedig a színházba rohant.

“Nehéz… Nehéz, amikor Franciska sokszor azt mondja: ‘Apa, ne menj, kérj egy szabadnapot.’ A szívem szakad meg érte, nagyon nehéz otthon hagyni őket. De nekem ez a dolgom, ez egy hivatás, menni kell” – tette hozzá a színész, aki felháborodott az alulfizetettségén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik