Szórakozás

Szorcsik H. Viki tényleg nem hajlandó látogatni a gyerekeit

A 23 éves színésznő küzd azért, hogy visszakaphassa két gyermekét, de nem akar visszatérni abba a házba, ahol párja a kicsiket neveli.

A Jóban Rosszban egykori színésznője két gyermekéért küzd, akikkel három hete nem találkozott, miután exe egy láthatás után nem adta vissza őket. Viki azóta elmesélte, hogy kapcsolata gyermekei apjával már évek óta válságban van a sok féltékenykedés miatt, sőt a férfi nemrégiben helyben is hagyta. “Az konkrétan nem igaz, hogy vert, de megütött és oldalba rúgott” – tisztázta az Aktívban a fiatal édesanya.

Az anorexiával küzdő sorozatsztár arra is magyarázatot adott, hogy miért nem látogatja gyerekeit: “Megmondom őszintén, tényleg nem vagyok hajlandó átmenni hozzájuk. Amikor egy család nekem esik, és hárman vannak ellenem úgy, hogy a két kicsi végig sír, miközben engem mindenféle riherongynak elhordanak, persze, hogy nem megyek oda” – mesélte Viki, aki már korábban is beszámolt arról, hogy volt párja családja folyamatosan fenyegeti, ennek ellenére nem adja fel a harcot. “Bármi is történik, én a végsőkig fogok harcolni értük és sosem fogom feladni. Tőlem nem vehetik el a gyerekeimet. Soha.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik