Szórakozás

Szorcsik H. Viki nem láthatja a gyerekeit

Szorcsik H. Viki ötéves párkapcsolata végleg tönkrement, de a színésznő lelkiekben ezen már túltette magát. Három hete azonban egyfolytában sír, ugyanis exe egy láthatás után nem adta vissza gyerekeiket – derül ki a mai Blikkből. A Jóban Rosszban egykori színésznője annak idején mindössze két hónapos ismeretség után költözött össze a volt párjával, de a kapcsolat az utóbbi időben nagyon rosszul alakult.

“Nem volt már normális az életünk! A mindennapos veszekedések pokollá tették a régi szerelmet. Sokszor költöztem el édesanyámhoz, de a gyerekek miatt mindig visszamentem Andráshoz. Tavaly nyáron már rendőrök segítségével kaptam csak vissza Andriskát. (…) Három hete három napra odaadtam a gyerekeket láthatásra az apjuknak, azóta nem találkoztam velük.

Szorcsik-H(430x286).jpg (Array)
Fotó: Facebook

Az anorexiám miatt az orvosok szerint meddő lettem, így nagyon boldoggá tett a hír, hogy állapotos vagyok. A párom nem örült velem, de mondtam neki: vele vagy nélküle, de felne­velem a picit. Akkor úgy döntött, hogy vele. A második babánkat már egyenesen el akarta vetetni. Egyszer sem fürdette őket, nem segített semmiben négy és fél évig. Érthetetlen, hogy most miért vette el tőlem őket. Talán velük akar érzelmileg zsarol­ni, vagy bosszút állni, amiért szakítottam? Közölte, hogy esze ágában sincs visszaadni a gyerekeimet, ezért bíróságon indítottam gyermekelhelyezési pert” – mondta el a bulvárlapnak az ex-sorozatszereplő, akinek expárja másként látja a történteket.

“Nem vettem el a kicsiket Vikitől. A helyzet az, hogy ti­­ze­­di­ke körül a volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó” – nyilatkozta a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik