Szórakozás

Érdektelenségtől fél Korda György

Az énekes minden koncertje előtt azon izgul, hogy a kezdésre legyenek emberek a színpad előtt. Végül mindig teltház van.

Balázs Klári és Korda György naptára tele van fellépésekkel, népszerűbbek mint valaha. Fiatalkorukban sem volt olyan elképesztően lelkes, fiatal rajongótáboruk, mint most, és ők maguk sem értik a jelenséget.

“Mindig meglepődöm, hogy telt ház előtt énekelünk, és rengeteg a fiatal. Néhány éve még nem hittük el, hogy ezek a gyerekek valóban szeretnek, azt hittük, csak cikiznek. De kiderült, hogy ismerik a szövegeket, velünk énekelnek, táncolnak. Meg is kérdeztem tőlük, honnan ismerik a dalainkat? Elmesélték, az anyukájuk vagy a nagymamájuk imádott minket, sokat hallgatták a lemezeinket” – mondta a Borsnak Korda György, aki a mai napig tart attól, hogy érdektelenségbe fullad egy koncertje.

“Minden koncertre negyvenöt perccel előbb érkezünk, még szinte senki sincs ott. Gyurikám olyankor megkérdi a szervezőtől: Kisasszony, tessék mondani, lesznek itt embe­rek? Mire színpadra lépnek, igen. Mindig izgulunk, hogy lesz-e ott valaki? Ez most már így is marad erre a kis időre! – neveti el magát. – Hogy miért izgulunk, nem tudom. Büsz­kén mondhatom, mire mi kezdünk, mindig telt ház van. Koncert után még sokáig nem tudunk eljönni, osztogatjuk az aláírásokat. Gyuri olyan, mint egy terminátor” – tette hozzá Balázs Klári.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik