Szórakozás

Kordáék rendre utasították Hajdú Pétert

Összerúgta a port Hajdúval a Korda házaspár, amiért lefelejtették a nevüket.

Korda György és Balázs Klári lemondta a fellépését azon a miskolci sörfesztiválon, amelyet Hajdú Péter szervez. A konfliktus tárgya, hogy a műsorvezető-producer nem rakta rá a rendezvény plakátjára a táncdalénekes házaspárt.

“Sajnos valóban az történt, elfeledkeztek rólunk. Meglepetten vettük észre, hogy még a plakátra sem kerültünk fel. Ezek után természetesen nem lépünk fel” – nyilatkozta a Blikknek Korda György, aki azért megnyugtatta a miskol­ciakat: lesz még olyan rendezvény, amin fellépnek a jövőben, hiszen ez az egyik kedvenc városuk.

A történtekre Hajdú Péter merőben másképp emlékszik. Azt előrebocsátotta, hogy a Korda házaspárt szereti és tiszteli, s természetesen nagyon sajnálja a történteket.

“Még nem is volt aláírt szerződésünk Korda Györggyel és Balázs Klárival, ennek ellenére nagy örömmel láttuk volna őket a fellépők között. Mivel nem kerültek fel a plakátokra s más promóciós anyagokba, sajnos lemondták a szóbeli megállapodást, és visszamondták a fellépést” – ismerte be Hajdú.

Kordáék egyébként duplán rosszul jártak, hiszen négy különböző rendezvényt mondtak le a sörfesztivál miatt – most viszont úgy néz ki, hogy lesz egy szabadnapjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik