Szórakozás

Saját pénzt nyomott a magyar mulatós herceg

Barna Barnabás elérkezettnek látta az időt, hogy saját pénzt adjon ki, miután már két magyar település hivatalos hercege.

Barna Barnabás tavaly szeptemberben Kiscsécs, idén júliusban pedig Fony hercege lett. A címet mindkét helyen a helyi kisebbségi önkormányzat adományozta neki áldozatos jótékonysági munkájáért. Az egyébként mulatós énekesként tevékenykedő herceg valószínűleg tényleg sokat tesz a két településért, de közben arra is van ideje, hogy bulvárhírekkel lássa el a sajtót: énekelt például együtt VV Évával, sofőrnek fogadta VV Petit egy szürreális kliphez, és plasztikai sebészekkel is rendszeresen tárgyal bizarr dolgokról.

A legújabb, hogy saját pénzt nyomott magának. Az amerikai dollárhoz hasonló ál bankjegyek neve “Barna bankó”, amelyen látható a férfi saját arca, és például a “mulatós herceg” felirat is. Adja magát a kérdés, hogy miért?


Fotó: Facebook

“Nagyon büszke vagyok a Barna bankóra, szerintem nagyon jól sikerült, a fotóm különösen tetszik rajta. Egy kedves barátom készítette a dizájnt, már elég sokat nyomtunk belőle – de azért nem visszük túlzásba, hogy az értéke megmaradjon. Éppen tart egy turném, ahol tíz állomáson keresztül mindenütt százezer forintot adok oda egy rászoruló családnak, a többieknek pedig Barna bankó jut. Később azonban komoly szerepet is szánunk neki: szeretnék megállapodni néhány nehéz helyzetben lévő település élelmiszerboltjaival, hogy a bankókkal is lehessen fizetni náluk. A terv az, hogy rászorulóknak osztjuk majd, a boltosoknak pedig én majd igazi pénzt fizetek a vásárlások után” – magyarázta a Hír24-nek Barna Barnabás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik