Szórakozás

Alekosz a sleppje miatt sajnálja Orbán Viktort

Alekosz (Array)
Alekosz (Array)

Az egykori VV-győztes néhány vezetőt a feleségével együtt a Való Világ 8-ba vagy az Ezek megőrültek című műsorba küldene.

Nagy Alekosz Facebook-oldalán osztotta meg, mit gondol arról, hogy a Fidesz prominensei mára a bulvármédia vezető celebjei lettek. 

“Sajnálom Orbán Viktort!
unsure hangulatjel
Bizonyára álmatlan hetei lehetnek tudván, látván, hallván, amit emberei, kinevezettjei és a slepp, ámokfutás címszó alatt művelnek. Egyesek talicskával, mások kicsit kifinomultabb módszerekkel hordják ki a pénzt az országból. A valamikor magát konzervatívnak mondott párt prominens személyei, emberei és asszonyai, mára már a bulvármédia vezető Celebjeivé váltak. Az egykoron elképzelt és megálmodott Nemzeti oldalnak mára már nyoma sincs. Egyes vezetőknek és feleségeiknek javasolnám részvételét a Való Világ 8-ba, vagy az Ezek megőrültek Című műsorba.
unsure hangulatjel
Ha a király nem figyel, hamarosan gyalogjai áldozatává válik és a Matt akkor már elkerülhetetlen. Fogadd meg intő szavam! – Ben Hur”

Korábban a Heti Válasz tette szóvá, hogy konzervatív nézőpontból vállalhatatlan a Fideszhez köthető celebnők életmódja. A hetilap az Andy Vajna szakmai és üzleti tevékenységét feltérképező cikk kapcsán jutott el neje Facebook-oldalához, ahol egymást érték a bujtatott reklámok. Az „üzletszerű bájolgás” azonban nemcsak Vajna Tímeára, hanem a vele gyakran egy képen szereplő Sarka Katára is jellemző.

„Annyit még illik tudni Vajna Tímeáról és Sarka Katáról, hogy újabban Rogán Antal felesége, Cecília is feltűnik az ilyen-olyan közös partifotóikon.”

A hetilap nem kérte Rogán Antaltól, hogy mentse ki Cecíliát „ebből a bagázsból, de jó, ha tudja: konzervatív nézőpontból ez az elüzletiesedett celebéletmód vállalhatatlan. Ráadásul politikai következménye is van; amikor Rogán Cecília – példás egy ütemben az újdonsült barátnőkkel – elszivárványosítja a Facebook-profilképét, az bizony kihat a »házasság = 1 férfi + 1 nő« képletet az alaptörvénybe is beleíró Fidesz megítélésére.” Akkor a Heti Válasz elismerte, a bulvárban egyre profibb a Fidesz. Csak abban nem volt biztos, hogy valóban ez a 2018-as választási győzelem záloga. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik