Szórakozás

Győzike: Elég legyen, a lányomból nem fognak negatív hőst csinálni

A showman magából kikelve magyarázta el, hogy mi is történt valójában az Ezek megőrültek forgatása alatt.

A reggeli hírekben azt olvashattuk, hogy Gáspár Evelin viselkedésétől teljesen kiakadtak a TV2 szerkesztői, miután a lány késett, hátráltatta a munkát, végül pedig egy köntöst is lenyúlt szó nélkül. A rosszindulatú kommentáradat azonnal megindult, Győzike azonban megelégelte, hogy bántják a lányát.

“Undorító, amiket összehordanak a lányomról. Negatív hősnek akarják beállítani, mint engem, pedig semmi nem igaz ebből az egész sztoriból. Rám mondhatnak bármit, mert én 19 éve ebből élek, már megszoktam, de nem tűröm, hogy Evelinről hazugságokat állítsanak” – kezdte a Hír24-nek Győző, aki részletesen elmagyarázta a köntös mizériát is.

 Fotó: Facebook

“Annyi történt, hogy a játékok közben Evelin beleesett az iszapba, ezért lefürdött. Mivel vizes volt és már hideg volt, felvette a köntöst, amit aztán másnap kimosva és megszárítva visszavittünk. Elhihetik, hogy nem arra a köntösre vagyunk rászorulva, száz másikat vehetnénk.

Az sem igaz, hogy Evelin megbánta a felkérést, hiszen nagyon jól érezte magát. A csatorna is szeret minket, nem hiába hívtak engem, a lányom és a testvéremet is szerepelni. A forgatások után külön még meg is köszöntük a főszerkesztőnek a lehetőséget. Sejtem egyébként, hogy ki találhatta ki ezeket a lányomról. Egy olyan ember, aki irigyli, hogy nekünk sikeres és szerencsés az életünk, de üzenem neki, hogy van egy elég drága Ferrari köntösöm, azt neki adom ajándékba” – mondta Gáspár Győző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik