Szórakozás

Kiakadtak a stábtagok Gáspár Evelin viselkedésétől

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 08. 15. 06:59

Győzike nagyobbik lánya az Ezek megőrültekkel forgatott, de már ő is és a csatorna is megbánta, hogy vállalták a közös munkát.

Majka és Tilla vezetésével hamarosan újra adásba kerül a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora, az Ezek megőrültek. A hetek óta tartó forgatásokon sok régi arccal találkozhatunk, hiszen visszatér Győzike, VV Éva, Ágica és még sokan mások, de új szereplők is próbára teszik magukat, úgy, mint a Balaton Sound sztárja, a hirtelen celebbé vált Pumped Gabó, aki Gáspár Evelinnel került egy csapatba. Győzelmükre mondjuk nem túl sok esély van, legalábbis a felbőszült stábtagok panaszát olvasva.

“Antiszociális, késett, órákig állt miatta a forgatás. Sokszor az volt az érzésünk, hogy készakarva elrontja a feladatokat, dacból és hogy hamar végezzen. Az volt az érzésünk, nem is akar ott lenni. Mintha az egész csak nyűg lenne számára” – mesélték a Gáspár lányról a bennfentesek a Borsnak.

Evelin aztán nem is tagadta, hogy hiba volt vállalni a felkérést, szerinte egyfolytában kiabáltak vele.

“Megbántam, hogy elvállaltam ezt az egészet. Mi­attam soha nem állt meg a forgatás, csak egyszer, akkor is azért, mert bakiztak a műsorvezetők. Egyszer késtem. Előtte este Majka azt mondta, hogy 11-re jön. Előző nap hajnali egyre értem haza, és másnap negyven percet késtem, erre kivágták a hisztit. Majkáék fél 12-re jöttek, nélkülük nem is tudtuk elkezdeni. Engem ne akarjanak kioktatni! Az egyik este volt egy sáros feladat. Későn végeztünk, és elvittem egy fürdőköpenyt, hogy ne fázzak meg. Másnap reggel rám támadtak: hogy mertem elvinni, hiányuk lett. Pedig kimostuk és visszatettük a helyére. Kiabáltak velem” – részletezte Evelin.

“Nem az volt a probléma, hogy elvitte a köntöst, hanem hogy kérdezés nélkül tette. Egyébként minden egyes ruhadarab leltárban van, így például Majka sem viheti haza a forgatáson viselt ingét” – mondta el Kisprumik Ádám, a műsor stylistja.

Roses are red violets are blue and I still love you 😂😅🌷🌸🌹🌺

@evelingaspar által közzétett fénykép,2015. Júl 28., 11:53 PDT

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.