Szórakozás

Toncsi állítólag Kulcsár Edinát is elhordta

Egy újabb felvételen az ex-szépségkirálynőre hasonlító hang rasszista megjegyzéseket tett a világ 2. legszebb nőjére.

Még mindig van új a nap alatt a Sarka Kata – Bálint Antónia ügyben. Egy újabb hangfelvétel is előkerült, amelyen Hajdúék szerint Toncsi éppen Kulcsár Edinát szidalmazza, majd lecigányozza. Az anyag meghallgatása után, az eddigi legsikeresebb magyar szépségkirálynő csak ennyit fűzött hozzá: “Úristen! Ennél lejjebb nem süllyedhet egy ember, mint a felvételen hallható nő” – ámult el Edina.

 Fotó: Facebook

Az újabb vádra Antónia is reagált. Továbbra is tagadott, majd közölte, semmi baja nincs a romákkal.

“Bármilyen hangfelvétel van, nem én beszélek rajta. Nem állítom, hogy Hajdúék hamisítványt gyártottak, de hogy valaki manipulál a nevemben, ellenem, az biztos! Több műsort vezettem vajdatalálkozókon, éppen most szombaton is meghívtak egyre. Semmi bajom a romákkal! A nekem tulajdonított hangfelvétel ügye éppen eléggé kiborított, örültem, hogy dolgozni tudok, csak ezért nem tettem eleget a meghívásnak. Jó viszonyban vagyok Kállay Csaba cigányvajdával és Rostás Farkas György József Attila-díjas költővel is” – mondta a Blikknek Toncsi.

Az éppen nyaraló Sarkáékat ügyvédjük, dr. Berényi András képviselte, aki meglepő dolgot árult el.

“A kérdéses ügyben dr. Hyross Virág ügyvédnő látja el Bálint Antónia képviseletét, akitől egy SMS-t kaptam nemrégiben. Ebben nem tagadta és nem is erősítette meg, hogy ügyfele hívta fel Sarka Katát. Az állítólagos hangfelvétel kapcsán azonban mindent letiltott” – mesélte a sztárügyvéd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik