Szórakozás

Pszichológus kezeli a taxis támadás óta Benkő Lászlót

Az Omega billentyűse havonta többször jár pszichológushoz, és gyógyszereket is szed, hogy leküzdje a félelmét.

Benkő László nem tudja feldolgozni, hogy H. Zoltán taxis tavaly nyáron megverte őt és zenésztársát, Debreczeni Ferencet. Az Omega tagjai azt állították, hogy miután a taxis 20 percet késett, ordibálni kezdett velük, majd földre küldte őket.

“Rosszul vagyok az egésztől! Velem soha ilyesmi elő nem fordult. Nem tudom feldolgozni! Engem a szakmában úgy ismernek, mint aki jámbor, és mindenkin segít. Soha senkit meg nem ütöttem életem során! (…) Az a borzasztó, hogy ennyi idő eltelte után is olyan belső frusztrációt és félelmet érzek, amit soha nem gondoltam volna. Gyógyszereket kell szednem. Jó lenne, ha ez az irgalmatlan félelem, amit érzek, végre megszűnne, de egyelőre az van, hogy havonta többször kell pszichológushoz járnom” – mondta a Borsnak Benkő.

Az Omega billentyűse a mai napig rendszeresen taxizik, azonban jól megválasztja, hogy melyik társaságtól rendel, és összebarátkozott a diszpécserekkel is, ettől is reméli, hogy nem fordul elő újabb incidens.

A rendőrkapitányság egyébként néhány hete lezárta a Benkőék ügyében indított nyomozást és a taxis ellen irányuló vádemelési javaslattal továbbküldte az esetet az ügyészségnek. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik