Szórakozás

Fejlemény a helyben hagyott Omegások ügyében

A rendőrkapitányság lezárta a nyomozást és a taxis ellen irányuló vádemelési javaslattal továbbküldte az esetet az ügyészségnek.

Az Omega zenekar két tagja, Debreczeni Ferenc és Benkő László tavaly júliusban sérült meg, amikor összetűzésbe kerültek egy taxisofőrrel. Előbbinek a foga tört ki, míg utóbbinak a jobb keze sérült meg. A zenészek azt állították, hogy miután a taxis 20 percet késett, ordibálni kezdett velük, majd földre küldte őket.

“A sofőr őt kétszer, engem háromszor küldött a földre, szó szerint agyonvert bennünket. Tényleg csak egy kicsin múlott az életünk. Ha pár centivel odébb üt, már lehet, hogy nem élnénk” – mondta az eset után Benkő, aki azóta is rossz érzéssel száll be a sárga autókba.

 Fotó: MTI

Ezzel szemben a sofőr azt mondja, csak azután ütött vissza, hogy a két részeg és kötekedő híresség rátámadt. A nyomozás mégis őt találta vétkesnek.

“A XI. kerületi rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, és súlyos testi sértés kísérletének gyanújával vádemelést javasol az ügyészségnek H. Zoltán taxisofőr ellen. Az iratokból kitűnik, hogy bár a sofőr korábban azt nyilatkozta, hogy az Omega tagjai támadtak rá, valamilyen ok miatt nem vállalta a rendőrségen a szembesítést. Az ügyészség hatvan napon belül dönthet a vádemelésről” – mondta a Borsnak Debreczeni ügyvédje, dr. Futó Barnabás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik