Szórakozás

Aurelio újra becsajozott

Két lánnyal szakított egy hónapon belül, de valóvilágos máris újra szerelmes.

Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy VV Aurelio két szék közül a pad alá esett, miután Zsófi és Dóri is faképnél hagyta. Zsófi azt állította, hogy a fiú azelőtt jött össze Dórival, hogy szakítottak volna, Aurelio azonban másképp emlékszik a történtekre.

“Zsófi azt állítja, hogy mi nem szakítottunk, amikor ő kiment külföldre nyaralni. Az, hogy mi együtt voltunk akkor, az egy elég erős fogalom lenne, mert egyáltalán nem voltunk együtt” – mondta a Reflektornak Aurelio.  

Az egykori VV-győztes azon csak jókat derül, hogy két exe összebarátkozott, hiszen szerinte mindketten teljesen más karakterek és más az érdeklődési körük. Viszont már nem is akar foglalkozni a múlttal, hiszen állítólag már most van egy titokzatos új barátnője.  

“Nem vagyok egyedülálló, de most nem szeretném ezt nyilvánosságra hozni. Úgy gondolom, múltkor a Dórival kapcsolatban is ebben az egyben hibáztam, túl gyorsan hoztam nyilvánosságra. Még én sem voltam biztos a dolgomban meg ő sem, én ezt nagyon jól tudom. Most egyelőre nyilvánosság elé nem szeretném hozni, de igen, nem vagyok egyedül” – tette hozzá Aurelio.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik