Szórakozás

Aurelio két szék közül a pad alá esett

Már Zsófi és Dóri sem kíváncsi a helikopterező fiúra, állítólag sokat lódított.

Egy hónappal ezelőtt jött a hír, hogy VV Aurelio és VV Dóri egymásba szerettek, sorra töltötték fel a közös fotókat és adták a szerelmes interjúkat. Közben azonban Aurelio még nem szakított előző barátnőjével, az éppen olaszországi nyaralását töltő Zsófival, akivel egy évig alkotott egy párt. A lány már hazaért a pihenésből, és tiszta vizet öntött a pohárba.

“Ki az az Aurelio? Én már nem beszélek vele meg nem is akarok róla tudni semmit, annyira kiábrándultam belőle. (…) Úgy voltam vele, hogy írok a Dórinak egy levelet, hogy megmondjam neki az igazat, ő se legyen hülyének nézve, ha már én annak voltam. Elmondtam neki, hogy mi Aurelioval nem szakítottunk, aztán kiderült, hogy ő sem tudott róla, teljesen ledöbbent. Annyira hihetetlen az egész, egyikőnk sem gondolta volna, hogy mindketten át lettünk verve. Konkrétan ez az ember annyit hazudott nekünk, hogy a két kezemen nem tudom megszámolni a hazugságait” – mondta a Reflektornak Zsófi, aki számára az is kiderült, hogy exe korábban sem volt hűséges hozzá.  

Dóri pedig már szakított Aurelióval a történtek miatt, így a fiú most két szék közül a pad alá esett. Azért biztosan talál még székeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik