Szórakozás

Aurelio örül, hogy megszabadult VV-s barátnőitől

A helikopterező valóságshow győztes nem bánja, hogy exei elhagyták, hiszen új barátnőjébe máris fülig szerelmes.

Aurelio és egykori villatársa Zsófika kapcsolata közel egy évig tartott, ám a se veled se nélküled szerelem zavarosan ért véget. A cuki lány azt állítja, hogy amíg ő nyaralni ment, Aurelio összeszűrte a levet a plasztiklánnyal, VV Dórival. Amikor kiderült a turpisság, a két hölgy búcsút intett az olasz csődörnek, azóta pedig országos barátnők lettek.

Aurelio csak nevet exei barátságán, szerinte ugyanis mindketten elhordták a másikat a hátuk mögött. “Én jöttem ki ebből a dologból a legjobban. Nem mondom, hogy örülök, hogy megszabadultam tőlük, de maradjunk annyiban, jobb, hogy elváltak az útjaink. Zsófi azt állítja, hogy együtt voltunk, de aki ismer engem, az tudja, hogy az én barátnőm nem megy ki Olaszországba nyaralni, ismétlem ‘nyaralni’ egy hónapig, hanem mellettem van” – kezdte a Fókusznak Aurelio, akinek nem bánkódott sokáig, hiszen máris új párja van, akibe egy hét alatt beleszerelmesedett.

“Tényleg szerelmes vagyok. Ilyen boldog utoljára nem is tudom mikor voltam” – áradozott a szájhős, aki ezúttal megfogadta, hogy nem teregeti ki kapcsolatát a nyilvánosság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik