Szórakozás

Szulák Andi egyhamar nem megy férjhez

A színész-énekesnő tíz éve van együtt gyermeke apjával, de az esküvőt egyikük sem sürgeti, élvezik a vadházasságot.

A korábbi hírek szerint Szulák Andrea és taxisként dolgozó kedvese idén nyárra tervezték a lagzit, hogy kerek évfordulójukon tegyék hivatalossá kapcsolatukat, ám az esküvő még sincs kilátásban. A színésznő és párja tíz éve ismerkedtek meg egy szálloda halljában, 2007-ben pedig kislányuk is megszületett, de úgy tűnik papírok nélkül is rendben van a kapcsolatuk, éppen ezért nem izgulják túl az esküvő kérdését.

“Nem volt még meg az esküvő, és az idén biztos, hogy nem is fogjuk megtartani. De az is lehet, hogy jövőre sem. Vadházasságban élünk Andival. És jó így mindkettőnknek, ahogy van” – árulta el a Blikknek Gábor.

Andinak sincs a prioritási listája elején a frigy, egyelőre 90 milliós hitele miatt aggódhat, de a rengeteg munka is kitölti minden idejét. “Egyelőre nem időszerű ez a téma. Annyi teendőm van, hogy arra sincs időm, hogy kilakkozzam a körmömet. Rá­adásul most indulunk nyaralni, és még sehol sem állok a pakolással” – mondta az Ének iskolájának tanárnője, aki nem engedte el kisdiákja kezét.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik