Szórakozás

Meztelenül balesetezett Medveczky Ilona

A táncművész keze megsérült és a fejét is össze kellett varrni, miután balesetet szenvedett a nagy viharban. Ruha nélkül.

Medveczky Ilona éppen pazar, rózsadombi villájában tartózkodott, amikor lecsapott a szerdai nagy vihar. A díva azonnal a szabadban termett, s próbálta az irtózatos erejű széltől és esővíztől biztonságba helyezni pálmáit, amikor megtörtént a baj.

“Megsérült a ke­zem és össze kellett varrni a fe­jem, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Nem ez az első eset, hogy baleset ér, de muszáj tennem valamit, ha a házam fölé ér a vi­har. (…) Egy szupercella közepén lakom, ahol a viharok még erősebben csapnak le rám. Arra is volt már példa, hogy a szél gyökerestől tépte ki a fáimat. Mivel úgyis eláztam volna, csak egy kalapot tettem a fejemre és meztelenül rohantam ki a kertbe, hogy arrébb tegyem a pálmáimat. Még cipőt sem húztam. A nagy cserepeket alig tudtam mozgatni úgy, hogy bajuk ne legyen, de azért vizet is kapjanak. Végül sajnos megcsúsztam a lépcsőn és elestem” – mondta a Borsnak Ilona, aki állítólag már sokkal jobban van, a kutyáit is egyedül látja el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik