Szórakozás

Nóci: Újra levetkőznék a nyuszis magazinnak

Az egykori RTL-es büszkén mutatná meg testét az országnak, de egy arcplasztikán azért gondolkozik.

A viharos időszakon túljutott Czifra Noémi a Story legfrissebb számában reagált többek közt arra, hogy a vele kapcsolatos cikkek hozzászólói gyakran kritizálják külsejét, soványságát.

“Senki ne aggódjon miattam. Nem kell találgatni, hogy vajon eszem-e rendesen, mert igenis elégedett vagyok a tükörképemmel. Olyannyira, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy újra levetkőznék a nyuszis magazinak. 2007-ben, a kisfiam, Zsombi születése után szerepeltem utoljára a lapban, de most, negyvenen felül is büszkén mutatnám meg testemet az országnak” – mondta el az egykori műsorvezető, aki azért mégis elgondolkozott egy szépészeti beavatkozáson.

“Mivel már annyi cikkben és kommentben bántottak amiatt, hogy mennyire beesett és nyúzott az arcom, ezért megfordult a fejemben, hogy talán érdemes lenne felkeresnem egy plasztikai sebészt. (…) Ha sor kerülne a beavatkozásra, nem fogom eltitkolni, hiszen én minden tettemet eddig is őszintén vállaltam és vállalni fogom” – nyilatkozta az énekléssel is újrapróbálkozó Nóci a magazinnak, ahol alkoholproblémáiról és anyagi nehézségeiről is vall.


Fotó: TV2/Aktív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik